5 redenen om naar de Independent Hotel Show te gaan 03 mei 2019

Op 8 en 9 mei vindt in de RAI Amsterdam de editie van de Independent Hotelshow plaats Tijdens de show zijn circa 120 gespecialiseerde exposanten aanwezig uit de hotelwereld. Vijf redenen om naar de beurs te gaan.

1. Interessante sprekers

Veel experts uit de hotelbranche zijn nauw betrokken bij de Independent Hotel Show en bij de verschillende masterclasses op de beurs waardoor hoteliers en managers geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gaan.

2. Volg een trendtour

Trendwatcher Vincent van Dijk neemt je mee voor een trendtour over de beurs, boordevol hoogtepunten van de show die aansluiten bij de belangrijkste hoteltrends van dit moment. Van technologische innovaties tot speciale duurzame gadgets die niet mogen ontbreken in de hedendaagse hotelkamer! Tours vertrekken direct vanaf de Hotel Vision Stage. Er wordt op beide beursdagen een trendtour georganiseerd.

3. Scale-Up

Het opschalen van een bedrijf is in elke branche een uitdaging, maar vooral in de hotelsector. Tijdens The Independent Hotel Show ontmoet je succesvolle ondernemers uit de Europese hotelsector om verhalen mee te delen en vitale informatie in te winnen over het vinden van de juiste locatie, het loskrijgen van financiering, hoe je de administratieve rompslomp kunt doorlopen en daarbij je merkintegriteit kunt bewaren.

Bezoek tijdens de Show een exclusieve sessie over dit onderwerp met Bram Van der Hoek van Europe Hotels Private Collection; Jan Stuurman van V Hotel en Kevin Rockey van The Hoxton.

4. Speed netwerking

Tijdens de Independent Hotel Show kan je in de ‘Social Business Space’ kennis opdoen en delen in de vorm van ‘speed-netwerken’ – wat lijkt op ‘speeddaten’ maar dan zonder de ongemakkelijkheid. Deze gerichte sessies stellen je in staat om elkaar te leren kennen, ideeën uit te wisselen en problemen op te lossen binnen de bredere hotelgemeenschap. De sessies in de Social Business Space vinden plaats op beide dagen van de show en zijn uitsluitend bedoeld voor hoteliers. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40.

5. The Concept Lab

The Concept Lab is een speciaal door interieurlabel Robuust Amsterdam ontworpen ruimte op de beurs. Hier worden de meest vooruitstrevende, onafhankelijke en lokale merken uit de hotelbranche in het zonnetje gezet. In The Concept Lab vinden hoteliers volop nieuwe inspiratie om hun gasten een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden.

‘In het afgelopen decennium zijn hotels steeds meer hun eigen stijl en persoonlijkheid gaan ontwikkelen. Deze nieuwe realiteit vereist dat hoteliers een open en onafhankelijke mindsethebben. The Independent Hotel Show biedt inspiratie voor precies deze onafhankelijke geesten’, aldus ambassadeur van de Show, Sander Allegro.

Bekijk de originele post

Direct een afspraak maken? Dat kan zeker!

Neem vrijblijvend contact op met ons