Skip to content

Ons Concept Een slim concept

Een Win win systeem voor zowel de hotelier als gasten!

Het HOSpeed® concept is een door ons ontwikkeld en geregistreerd model waarbij binnen de benodigde voorbereidingstijd de complete renovatie kan starten. Vooraf krijgt de klant eerst een totaalprijs per kamer die vooraf wordt vastgelegd incl. alle bijkomende kosten. Tevens wordt er op basis van deze investering een rendementsberekening (ROI) gemaakt. Zo kunnen wij gelijk een rendement resultaat laten zien. Mocht men de renovatie willen financieren dan kunnen wij de hotelier hierbij ook de benodigde adviezen en ondersteuning aanbieden.

Met ons eigen ontwikkeld en geavanceerde software kunnen wij direct financiële rendement checks op operaties en diensten uitvoeren wat resulteerd in een maximaal omzetresultaat! Zo kan de hotelier heel snel beoordelen wat in zijn situatie het beste rendement oplevert en op basis daarvan beslissingen nemen.

De kracht van ons concept

De grootste kracht is dat we gemiddeld maar liefst 5 kamers per week compleet kunnen renoveren. In ons HOSPeed concept zitten ook de levertijden opgenomen van tapijt, meubels en speciaal meubilair. Een ander bijkomend voordeel is dat wij de klant hiermee niet alleen volledig ontzorgen maar men ook met slechts één aanspreekpunt te maken heeft. Daarnaast blijven de kamers maximaal beschikbaar.

Inkoop

HOSpeed® kan rechtstreeks inkopen en daarmee scherpe inkoopprijzen voor de hotelier realiseren. Met een open boekcalculatie wordt u daardoor voortdurend open en transparant op de hoogte gehouden.

Duurzaam

En niet te vergeten ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden alle oude materialen zoveel mogelijk weer gerecycled. Al het oude plaatmateriaal wordt weer hergebruikt in nieuw plaatmateriaal en oude gordijnen worden weer gerecycled tot nieuwe garens. Ook oude stoelen kunnen op een verrassende creatieve wijze helemaal weer worden hergebruikt.

Circulaire economie ten top!