Ons Concept

Een absoluut win win traject voor u als opdrachtgever maar ook voor uw gasten!

Het HOSpeed® concept is een eigen uniek ontwikkeld beschermd model waarbij binnen de vastgestelde voorbereidingstijd de complete renovatie tot en met oplevering, volgens dit werkmodel, wordt uitgevoerd.

Met ons eigen ontwikkeld en geavanceerde software kunnen wij direct financiële rendement checks op operaties en diensten uitvoeren wat resulteert in een maximaal omzetresultaat! Zo kan u heel snel beoordelen wat in uw situatie het beste rendement oplevert en op basis hierop weloverwogen beslissingen nemen.

U als opdrachtgever krijgt altijd vooraf een totaalprijs per ruimte incl. alle bijkomende kosten.

Mocht u de renovatie willen financieren dan kunnen wij u hierbij ook de benodigde adviezen en ondersteuning aanbieden waardoor de financiering snel en succesvol verloopt.

De kracht van HOSPeed®

De grootste kracht van HOSpeed® is ons uniek voorbereidingstraject met diepte-interviews, financiële en logistieke analyses, tot aan projectmanagement

Op deze wijze werken garandeert een foutloos renovatie of nieuwbouwproject.

Daardoor kan HOSpeed® maar liefst 5 kamers per week compleet renoveren.

In het HOSPeed® concept zijn natuurlijk ook de levertijden opgenomen van tapijt, meubels, speciaal meubilair etc...

Belangrijk voordeel is dat wij u hiermee volledig ontzorgen.

Daarnaast blijven de kamers maximaal verhuurbaar en snel weer beschikbaar wat de druk op de bezettingsgraad en omzet alleen maar ten goede komt.

Inkoop

HOSpeed® koopt rechtstreeks alle bekende merken in en kan daarmee zeer scherpe prijzen voor u als de opdrachtgever realiseren. 

Wij werken met een openboek calculatie waardoor alle kosten transparant blijven.

 

Duurzaam

En niet te vergeten ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden alle oude materialen zoveel mogelijk weer gerecycled. Al het oude plaatmateriaal wordt weer hergebruikt in nieuw plaatmateriaal en oude gordijnen worden weer gerecycled tot nieuwe garens. Ook oude stoelen kunnen op een verrassende creatieve wijze helemaal weer worden hergebruikt.

Circulaire economie ten top!