Ons Concept Een slim concept

Een absoluut win win systeem voor de opdrachtgever maar ook voor zijn gasten!

Het HOSpeed® concept is een eigen uniek ontwikkeld beschermd werkmodel waarbij binnen de vastgestelde voorbereidingstijd de complete renovatie tot en met oplevering, volgens dit werkmodel, wordt uitgevoerd.

Met ons eigen ontwikkeld en geavanceerde software kunnen wij direct financiële rendement checks op operaties en diensten uitvoeren wat resulteert in een maximaal omzetresultaat! Zo kan de hotelier heel snel beoordelen wat in zijn situatie het beste rendement oplevert en op basis daarvan beslissingen nemen.

Vooraf krijgt de opdrachtgever altijd een totaalprijs en indien gewenst per ruimte incl. alle bijkomende kosten.

Mocht men de renovatie willen financieren dan kunnen wij de opdrachtgever hierbij ook de benodigde adviezen en ondersteuning aanbieden waardoor de financiering snel en succesvol verloopt.

De kracht van HOSPeed®

De grootste kracht van HOSpeed® is ons uniek  voorbereidingstraject met diepte interviews, analyses, etc. Alleen op deze wijze werken garandeert een foutloos traject!

Daardoor kan HOSpeed® maar liefst 5 kamers per week compleet renoveren.

In het HOSPeed® concept zitten ook de levertijden opgenomen van tapijt, meubels en speciaal meubilair.

Een ander belangrijk voordeel is dat wij de klant hiermee volledig ontzorgen.

Daarnaast blijven de kamers maximaal  en snel weer beschikbaar wat de druk op de bezettingsgraad en omzet alleen maar ten goede komt.

Inkoop

HOSpeed® kan rechtstreeks veel merken inkopen en daarmee zeer scherpe inkoopprijzen voor de opdrachtgever realiseren.

Indien gewenst kan ook met  een open boekcalculatie worden gewerkt. Daardoor wordt de opdrachtgever voortdurend open en transparant op de hoogte gehouden.

Duurzaam

En niet te vergeten ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo worden alle oude materialen zoveel mogelijk weer gerecycled. Al het oude plaatmateriaal wordt weer hergebruikt in nieuw plaatmateriaal en oude gordijnen worden weer gerecycled tot nieuwe garens. Ook oude stoelen kunnen op een verrassende creatieve wijze helemaal weer worden hergebruikt.

Circulaire economie ten top!