Wat bieden wij Alles in 1

HOSpeed® is een projectmanagement- advies en inkooporganisatie met een slimme focus op (nieuw)bouw- en vastgoedprojecten binnen internationale Hospitality industrie.

Ook kunnen wij middels onze eigen scherpe inkoop de volledige projectinrichting van uw vastgoedproject faciliteren. Door te werken met een open boekcalculatie heeft u ten alle tijden volledig inzichten in deze uitgaven. Dat is voor ons een voorwaarde!

We werken uitsluitend met gespecialiseerde professionals die jarenlange ervaringen hebben met grote internationale hospitality- organisaties en beleggingsmaatschappijen. Deze expertise in één organisatie staat klaar om u als een sterk team te faciliteren in uw vastgoedproject.

Problemen

We kennen de problemen en de daarmee samenhangende gevolgen van renovatie- en bouwactiviteiten binnen uw 24/7 organisatie waarbij de hoge verwachtingen van uw gasten en/of of reizigers voorop staat ongeacht of dit een bungalowpark, hotel of restaurant is.

We weten uit eigen ervaringen hoe belangrijk het is om nauw samen te werken met het Operations-team, met respect voor en zich aan te passen aan hun werkomgeving en operationele uitdagingen.

Een missie

Werken in een omgeving waar de kernactiviteit 24 uur per dag en 7 dagen per week draait, vereist speciale kwaliteiten van mensen die deze bouwplaatsen beheren.

Tel daarbij de vele betrokken stakeholders, moeilijke logistiek, verschillende bedrijfsculturen en veiligheidsgevoeligheid en je hebt de perfecte omgeving waar de specialisten van HOSpeed® hun missie vinden.

In de visie van HOSpeed® beheert het projectmanagement niet alleen het project; het begrijpt, door eigen ervaringen, ook de operationele behoeften en gevoeligheden van het project en weet hoe er het beste mee om te gaan. Goede communicatie is dan ook de sleutel tot het succes van projecten bij 24/7 operationele omstandigheden. Niet alleen binnen het projectteam maar vooral ook bij de operationele teams.

Project by the numbers.

HOSpeed® gelooft heilig in het werken volgens ‘projects by the numbers’ een bewezen Project Management’ methodologie, die o.a. bij Shell International gebruikt wordt.