Hulp bij een gezond en realistisch “Return on Investment” (ROI) plan. 20 april 2020

De eerste drie aanmelders krijgen onze ureninzet GRATIS

Ook wij hebben “gaten” in onze agenda’s, en weggooien is zonde, zodoende bieden wij het volgende graag aan:

Ons team van HOSpeed® biedt onze diensten belangeloos aan voor de eerste drie aanmelders voor een vernieuwend, frisse interieur ontwerp van uw kamers en of restaurant faciliteiten, advies op uw verbouwingsplannen, verlichtingsplannen, optimaliseren van ICT en zelfs circulair uithuizen van het bestaande meubilair. Dit alles op basis van een gezond en realistisch “Return on Investment” (ROI) plan.

Wellicht kunnen wij u ook adviseren met rendementsverbeteringen en om uw reviews en Search Engine Optimizers (SEO) op een hoger plan te brengen. Kortom wij willen u in deze onzekere tijd en zeker voor de toekomst graag helpen!

Zoals gezegd geheel belangeloos qua uur inzet en op basis van een transparant openboek model met meerdere keuze modellen voor eventuele investeringen!

Ondanks de huidige situatie zijn wij gelukkig nog operationeel en zetten wij onze diensten voort. We volgen natuurlijk de strikte regelgeving en verzekeren u dat we alle nodige maatregelen nemen om onze collega’s, u en uw teamleden en natuurlijk uw klanten te blijven beschermen.

Pak uw kans en maak een afspraak. We kunnen Skypen, Face-timen, of, indien mogelijk, natuurlijk ook langskomen. Geheel vrijblijvend.

 Blijf veilig, blijf optimistisch, na regen komt zonneschijn.

Direct een afspraak maken? Dat kan zeker!

Neem vrijblijvend contact op met ons